promosyongross Bizi Takip Edin!
0312 394 63 83 0533 140 67 30
[email protected] Fiyat teklifi almak için
Ankara Promosyon Ürünleri

Bir iş Önce Doğru, Sonra Güzel Olmalıdır!
Promosyon Gross; Ankara merkezli bir marka olup, promosyon ürünler grubunda hizmet vermektedir. Diğer firmaların aksine, ithal ürünleri daha uygun maliyetle yerli olarak üretmektedir. Ayrıca bu ürünleri innovatif bir yaklaşımla yorumlayıp, yeniden ve özgün olarak tasarlayarak “her yıl aynı ürünler” problemine yenilikçi bir alternatif sunmaktadır. Promosyon ajanda, defter, gemici takvim, üçgen masa takvimi, bloknot, küpnot, masa sümeni ve karton çanta gibi matbaa grubu ürünleri, Ankara’daki matbaasında yerli olarak üretmektedir. Yerli ürünler ile elektronik grupta yer alan ithal ürünleri bir çatı altında birleştirip müşterilerine sonsuz seçenek sunmaktadır.

Ürünlerini Türkiye’nin her şehrine ve ilçesine olduğu gibi, Ortadoğu’nun ve Avrupa’nın da her yerine hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaştırmaktadır. 2500 den fazla ürün çeşidiyle promosyon reklamında ihtiyaç duyulan tüm ürünleri ve seçenekleri barındırmaktadır. Ajandalardan Organizerlere, Powerbanklardan USB Belleklere, Masa Takvimlerinden Duvar Takvimlerine, Termoslardan Porselen Kupalara, Sırt Çantalarından Evrak Çantalarına, Kurşun Kalemlerden Roller Kalem Setlerine, El Fenerlerinden İsviçre Çakılarına, Tişörtlerden Şemsiyelere, Masa İsimliklerinden Sümen Setlerine, Kristal Plaketlerden Gümüş Tabaklara Kadar Her Şeyi Temin Edebilmekte, Bu Ürünleri Kişiselleştirebilmekte Ve Size Anında Ulaştırabilmektedir.

Promosyon Gross, Fikri Ala Ajans ve Matbaa Hizmetlerinin promosyon sektöründeki markasıdır. Fikir ve tasarımlar Fikri Ala Ajans’ın misyonu ile ortaya çıkar, Promosyon Gross kalitesiyle de üretilir. Üretim aşamasının her anında müşteri kontağı ile süreç ilerler.

Ürün gruplarımız promosyongross.Com web adresimizde rahatça ayırt edilebilmesi için açık bir şekilde kategorize edilmiştir. Teknolojik ürünler, matbaa ürünleri, tekstil ürünleri plaketler, saatler, anahtarlıklar, kişisel ürünler, çantalar, hediyelik setler ve daha onlarca kategoriye ayrılmaktadır.

Promosyon sektörüne yenilikçi, alışılagelmişin dışında özgün ürünler tasarlamak ve bu ürünleri sektöre sunmaktır.

Türkiye’nin üretim gücünü ve kalitesini ispat etmektir.

Ankara Promosyon Ürünleri

Türkiyenin merkezi Ankara lokasyonunda bulunan Promosyon Gross tüm baskılı baskısız promosyon ürünleri ihtiyaçlarınıza cevap vermekte.