promosyongross Bizi Takip Edin!
0312 394 63 83 0533 140 67 30
[email protected] Fiyat teklifi almak için
Neden Promosyon Ürünler

Firmanızı tanıtmanın birden fazla yolu var, en etkili yollarından biri promosyon ürünler!


Size uygun ürünlerle potansiyel müşterilerinize erişmek daha kolay. Göz aşinalığı oluşturmak doğru PR sistemlerinden biridir. Gün içinde not alınan promosyon defter, yazı yazılan promosyon kalem, kullanım amacının fazla olduğu bir promosyon çakmak, kahve içtiğiniz promosyon termos, telefonunuzu şarj ettiğiniz promosyon bir powerbankte logonuzun, iletişim bilgilerinizin olması sizi rakiplerinizden adım adım ileriye taşır.

İhtiyaç duyulan bu ürünlerde Promosyon Gross devreye giriyor.
Geniş kategori alanımızla sizleri aradığınız ürünü bulmak konusunda nokta atışına götürüyoruz. Ürünlerimizi gerek baskısız gerekse baskılı temin edebiliyoruz. Lazer, tampon, uv, serigrafi, fırın, tekstil, domex, dijital, süblimasyon baskı çeşitlerinin her birini yapıyor ve ürünün teknik özelliklerine göre uyarlıyoruz.


Peki sipariş sürecimiz nasıl ilerliyor?
Öncelikle web sitemize girip istediğiniz ürünü beğenmeniz ve incelemeniz yeterli. Sonrasında iletişim numaralarından herhangi birini arayıp ürün hakkında almak istediğiniz bilgileri örneğin ‘’Minimum kaç adet sipariş edebiliyorum?’’ veyahut ‘’Beğendiğim termos için hangi baskı uygundur?’’ gibi soruları yöneltebilir, siparişinizi hemen verebilirsiniz. En kısa sürede elinize ulaşan ürünlerinizle izleyeceğiniz yolda yine ihtiyacınız durumunda her zaman bir telefon kadar uzakta olacağız.

Ankara Promosyon Gross olarak önceliğimiz memnuniyetiniz..

Ankara Promosyon Ürünleri

Türkiyenin merkezi Ankara lokasyonunda bulunan Promosyon Gross tüm baskılı baskısız promosyon ürünleri ihtiyaçlarınıza cevap vermekte.